+382 67 263 138

Tourist Agency Explorer

Explore Montenegro with us

Quad safari

Tragovima skrivenog blaga divlje ljepote!

Crna Gora vam nudi preko 1000 km off road-a. Raznolikost reljefa na malom prostoru, smjena mora i planina, jezera i rijeka pruža priliku za nezaboravan ATV safari. U jednom danu možete prošetati crnogorskom obalom, a nekoliko sati kasnije boraviti na najvisočjim planinama. Napravite krug po Crnoj Gori, od najjužnijeg i najljepšeg fjorda u Evropi (Boka Kotorska) do crnogorskih Alpa, Dinarida, Karpata, vulkanskih planina, prašuma itd.

U posjedu komapnije nalazi se 10 četvorotočkaša marke Bombardier BRP, sa svom potrebnom opremom. Kroz ovu avanturu imate priliku da upoznate prirodu, kulturno blago, nacionalnu kuhinju i tradiciju, uz mogućnost kombinovanja i drugih aktivnih programa. Nudimo vam programe od 1 do 7 dana.

Ovu avanturu proći ćete sa visokokvalifikovanim kadrom za najteže terene, koji poznaje svaki kutak Crne Gore. Ukoliko niste sigurni na koji način da započneta Vaš odmor kao pojedinac ili grupa, kontaktirajte nas, iznesite svoje želje i interesovanja, da zajednički osmislimo nezaboravnu avanturu.

Pratitte nas na Facebooku Mi smo i na tviteru Our Google page


+382 67 263 138