+382 67 263 138

Tourist Agency Explorer

Explore Montenegro with us

Biciklom kroz prirodu

Obiđite prekrasne crnogorske destinacije biciklom

Crna Gora pruža pregršt mogućnosti i spada u najatraktivnije destinacije u Evropi za biciklističke ture. Najvažnija i jedna od najatraktivnijih trasverzala je CT1, koja može parirati najatraktivnijim evropskim destinacija. Ova trasverzala povezuje planine Komove, Bjelasicu, Sinjajevinu i Durmitor koje su poznate kao raj za ljubitelje bajkinga, povezuje dva nacionalna parka Biogradsku goru i Durmitor. Na ovoj dionici posjetioci će proći kroz raznolike predjele, pokraj mnogih jezera, rijeka i dolina, kao i najvših vrhova Crne Gore.

Primorske planine Orjen, Lovćen i Rumija su jednako atraktavne, samim tim što se sa njih pruža nesvakidašnji pogled na Jadransko more i kontinentalni dio. Još mnoštvo planina pruža vam priliku da doživite nezaboravnu avanturu. U posjedu agencije imamo opremu za kampovanje, kao i blisku saradnju, osim sa hotelima, sa planinskim kućama i lokalnim domaćinstvima. Posjedujemo i vozila za transfer prtljaga na bilo koju destinaciju. Bicikla i biciklistička oprema su obezbjeđeni, kao i potrebna sredstva za transport bicikala. Organizujemo ture u trajanju od 1 do 14 dana, uz iskusne vodiče koji poznaju svaki kutak ove zemlje.

Ukoliko niste sigurni na koji način da započneta Vaš odmor kao pojedinac ili grupa, kontaktirajte nas, iznesite svoje želje i interesovanja, da zajednički osmislimo nezaboravnu avanturu.


+382 67 263 138