+382 67 263 138

Turistička agencija Explorer

Istražite Crnu Goru sa nama

Ljetnji odmor i avantura

Rafting Montenegro

Crna Gora je jedna od najatraktivnijih destinacija za rafting, samim tim što se kod nas nalazi najdublji kanjon u Evropi i drugi najdublji u svijetu nakon Grand kanjona (Kolorado), kanjon rijeke Tare. U toku mjeseca Avgusta mogu će je spustiti se u dužini od 130 km u kontinuitetu, što takođe prestavlja jednu od najdužih rafting tura u Evropi. Rafting organizujemo tokom sva četiri godišnja doba.

U posjedu agencije imamo svoja plovila i potrebnu opremu, kao i tim obučenih i iskusnih skipera. Vlasnik agencije gospodin Luka Bulatović jedan je od dva licencirana ispitivača kod kojih se može steći sertifikat za upravljanje raftom ili splavom. Kanjon rijeke Tare specifičan je po tome što je prirodno stanište za više od 170 različitih vrsta ptica, ovdje se mogu sresti i divokoze, divlje svinje, risovi idt. Velika atrakcija je i to što se na određenim djelovima rijeke može naići i na medvjede dok se kupaju. Na ovom području nastanjena je i „čovječija ribica“ ko ja poznata po tome da može opstati samo i najčistijim vodama.

Ukoliko niste sigurni na koji način da započneta Vaš odmor kao pojedinac ili grupa, kontaktirajte nas, iznesite svoje želje i interesovanja, da zajednički osmislimo nezaboravnu avanturu.

Pratitte nas na FacebookuMi smo i na tviteruOur Google page

4x4 of road

Crna Gora vam nudi preko 1000 km off road-a. Raznolikost reljefa na malom prostoru, smjena mora i planina, jezera i rijeka pruža priliku za nezaboravan jeep safari. U jednom danu možete prošetati crnogorskom obalom, a nekoliko sati kasnije boraviti na najvisočjim planinama. Napravite krug po Crnoj Gori, od najjužnijeg i najljepšeg fjorda u Evropi (Boka Kotorska) do crnogorskih Alpa, Dinarida, Karpata, vulkanskih planina, prašuma itd.

U posjedu komapnije nalazi se 10 terenskih vozila (Nissan Patrol i Nissan Terrano). Kroz ovu avanturu imate priliku da upoznate prirodu, kulturno blago, nacionalnu kuhinju i tradiciju, uz mogućnost kombinovanja i drugih aktivnih programa. Nudimo Vam programe od 1 do 7 dana.
Ovu avanturu proći ćete sa visokokvalifikovanim kadrom za najteže terene, koji poznaje svaki kutak Crne Gore.
U našim all inclusive off road turama možete učestvovati na više načina:
• Iznajmite naše vozilo i uživajte u off road-u uz našeg iskusnog vozača
• Iznajmite naše vozilo i sa istim pratite predvodnika off road karavana – Self drive
• Ličnim vozilom pratite predvodnika off road karavana
Ukoliko niste sigurni na koji način da započnete Vaš odmor kao pojedinac ili grupa, kontaktirajte nas, iznesite svoje želje i interesovanja, da zajednički osmislimo nezaboravnu avanturu.

Pratitte nas na Facebooku Mi smo i na tviteru Our Google page

Kanjoni Crne Gore

Dozivite pravu avanturu! Otkrijte neke od najvrjednijih crnogorskih dragulja I uzivajte u kanjoningu sa nasim iskusnim vodicima koji ce vas provesti cak i kroz najzahtjevnije djelove kanjona lako i bezbjedno.  Mi obezbjedjujemo opremu najboljeg svjetskog kvaliteta kako bismo ucinili da se osjecate udobno i prijatno u toku avanture.  U nasoj ponudi postoji veliki broj mogucnosti za knjoning, ali mi smo za vas izdvojili najzanimljivije medju njima.

Pratitte nas na Facebooku Mi smo i na tviteru Our Google page

Pješačenje Crna Gora

Hodajmo kroz crnogorske ljepote

Crna Gora pruža pregršt mogućnosti i spada u najatraktivnije destinacije u Evropi za pješačke ture. Najvažnija i jedna od najatraktivnijih trasverzala je CT1, koja može parirati najatraktivnijim evropskim destinacija. Ova trasverzala povezuje planine Komove, Bjelasicu, Sinjajevinu i Durmitor koje su poznate kao raj za ljubitelje hajkinga, povezuje dva nacionalna parka Biogradsku goru i Durmitor. Na ovoj dionici pojestioci će proći kroz raznolike predjele, pokraj mnogih jezera, rijeka i dolina, kao i najviših vrhova Crne Gore.

Primorske planine Orjen, Lovćen i Rumija su jednako atraktavne, samim tim što se sa njih pruža nesvakidašnji pogled na Jadransko more i kontinentalni dio. Još mnoštvo planina pruža vam priliku da doživite nezaboravnu avanturu. U posjedu agencije imamo opremu za kampovanje, kao i blisku saradnju, osim sa hotelima, sa planinskim kućama i lokalnim domaćinstvima.

Posjedujemo i vozila za transfer prtljaga na bilo koju destinaciju. Organizujemo ture u trajanju od 1 do 14 dana, uz iskusne vodiče koji poznaju svaki kutak ove zemlje. Ukoliko niste sigurni na koji način da započneta Vaš odmor kao pojedinac ili grupa, kontaktirajte nas, iznesite svoje želje i interesovanja, da zajednički osmislimo nezaboravnu avanturu.

Obiđite prekrasne crnogorske destinacije biciklom

Crna Gora pruža pregršt mogućnosti i spada u najatraktivnije destinacije u Evropi za biciklističke ture. Najvažnija i jedna od najatraktivnijih trasverzala je CT1, koja može parirati najatraktivnijim evropskim destinacija. Ova trasverzala povezuje planine Komove, Bjelasicu, Sinjajevinu i Durmitor koje su poznate kao raj za ljubitelje bajkinga, povezuje dva nacionalna parka Biogradsku goru i Durmitor. Na ovoj dionici posjetioci će proći kroz raznolike predjele, pokraj mnogih jezera, rijeka i dolina, kao i najvših vrhova Crne Gore.

Primorske planine Orjen, Lovćen i Rumija su jednako atraktavne, samim tim što se sa njih pruža nesvakidašnji pogled na Jadransko more i kontinentalni dio. Još mnoštvo planina pruža vam priliku da doživite nezaboravnu avanturu. U posjedu agencije imamo opremu za kampovanje, kao i blisku saradnju, osim sa hotelima, sa planinskim kućama i lokalnim domaćinstvima. Posjedujemo i vozila za transfer prtljaga na bilo koju destinaciju. Bicikla i biciklistička oprema su obezbjeđeni, kao i potrebna sredstva za transport bicikala. Organizujemo ture u trajanju od 1 do 14 dana, uz iskusne vodiče koji poznaju svaki kutak ove zemlje.

Ukoliko niste sigurni na koji način da započneta Vaš odmor kao pojedinac ili grupa, kontaktirajte nas, iznesite svoje želje i interesovanja, da zajednički osmislimo nezaboravnu avanturu.

More. rijeka, jezero - odlučite sami

Crna Gora je zemlja bogata vodenim potencijalom, 24% tertorije obuhvata primorje, dok je ostatak Crne Gore bogat rijekama i jezerima. Ribolov organizujemo na raznim lokacijama za pojedince i grupe, uz potrebnu opremu; štapove za pecanje, čizme, mamci itd. Na moru i jezerima organizuje se spinning, dok na rijekama organizujemo fly fishing (Tara, Mrtvica, Lim, Morača itd.). Ribolov se organizuje u prisustvu instruktora.

Ukoliko niste sigurni na koji način da započnete Vaš odmor kao pojedinac ili grupa, kontaktirajte nas, iznesite svoje želje i interesovanja, da zajednički osmislimo nezaboravnu avanturu.

Pratitte nas na Facebooku Mi smo i na tviteru Our Google page

Jašite najljepšim crnogorskim regijama

Crna Gora Vam pruža mogućnost da na leđima konja prođete najljepše plaže jadranske obale, kao što su Velika plaža u Ulcinju i ada Bojana. Atraktivne ture organizuju se u NP Lovćen, NP Skadarsko jezero, NP Biogradska gora, NP Durmitor zatim na planinama Bjelasica, Sinjajevina, Komovi, Piva itd.

 

Uživajte u raznolikim krajevima naše zemlje iz najbolje perspektive, upoznajte kulturno blago i tradiciju lokalnog stanovništva.

U posjedu agencije imamo ergelu od 10 konja, sa cjelokupnom opremom (nova wesstern sedla), prikolicom za transport konja na bilo koju lokaciju. Uz iskusne vodiče i instruktore uživaćete u ovoj aktivnoj turi, koju možete upražnjavati od 1 do 8 dana.

Ukoliko niste sigurni na koji način da započnete Vaš odmor kao pojedinac ili grupa, kontaktirajte nas, iznesite svoje želje i interesovanja, da zajednički osmislimo nezaboravnu avanturu.

Pratitte nas na Facebooku Mi smo i na tviteru Our Google page

Osvojite legendarne crnogorske vrhove uz pomoć naših vodiča. Boravite u prirodi i družite se sa poznatim planinarima. Izazov je lak sa nama.

Pratitte nas na Facebooku Mi smo i na tviteru Our Google page

Za sve one koji nijesu ljubitelji aktivnog odmora pripremili smo mnostvo razlicitih ekskurzija. Nase ekskurzije ce uciniti da steknete jedinstveno iskustvo u Crnoj Gori, za sve vas koji vise volite da se opustite I uzivate u mirnom odmoru umjesto da ucestvujete u nekoj adrenalinskoj aktivnosti. Iz nase siroke ponude predlazemo vam: Montengro turu sa razgledanjem starih gradova, kluturno istorijskih spomenika, Nacionalnih parkova, manastira, gastronomske ture, lagane setnje, posjeta skrivenim plazama.

Pratitte nas na Facebooku Mi smo i na tviteru Our Google page

Tragovima skrivenog blaga divlje ljepote!

Crna Gora vam nudi preko 1000 km off road-a. Raznolikost reljefa na malom prostoru, smjena mora i planina, jezera i rijeka pruža priliku za nezaboravan ATV safari. U jednom danu možete prošetati crnogorskom obalom, a nekoliko sati kasnije boraviti na najvisočjim planinama. Napravite krug po Crnoj Gori, od najjužnijeg i najljepšeg fjorda u Evropi (Boka Kotorska) do crnogorskih Alpa, Dinarida, Karpata, vulkanskih planina, prašuma itd.

U posjedu komapnije nalazi se 10 četvorotočkaša marke Bombardier BRP, sa svom potrebnom opremom. Kroz ovu avanturu imate priliku da upoznate prirodu, kulturno blago, nacionalnu kuhinju i tradiciju, uz mogućnost kombinovanja i drugih aktivnih programa. Nudimo vam programe od 1 do 7 dana.

Ovu avanturu proći ćete sa visokokvalifikovanim kadrom za najteže terene, koji poznaje svaki kutak Crne Gore. Ukoliko niste sigurni na koji način da započneta Vaš odmor kao pojedinac ili grupa, kontaktirajte nas, iznesite svoje želje i interesovanja, da zajednički osmislimo nezaboravnu avanturu.

Pratitte nas na Facebooku Mi smo i na tviteru Our Google page

Ukoliko hoćete specijalizovanu zabavu na mjestima namjenjenim za sve uzraste, u raznim kategorjama, Crna Gora ima nekoliko avanturističkih parkova u prekrasnom prirodnom ambijentu. Možete ih obići sve, u nekoliko dana, ili uklapati u vaše planove u okviru naših aranžmana.


+382 67 263 138