+382 67 263 138

Turistička agencija Explorer

Istražite Crnu Goru sa nama

Pješačenje

Pješačenje Crna Gora

Hodajmo kroz crnogorske ljepote

Crna Gora pruža pregršt mogućnosti i spada u najatraktivnije destinacije u Evropi za pješačke ture. Najvažnija i jedna od najatraktivnijih trasverzala je CT1, koja može parirati najatraktivnijim evropskim destinacija. Ova trasverzala povezuje planine Komove, Bjelasicu, Sinjajevinu i Durmitor koje su poznate kao raj za ljubitelje hajkinga, povezuje dva nacionalna parka Biogradsku goru i Durmitor. Na ovoj dionici pojestioci će proći kroz raznolike predjele, pokraj mnogih jezera, rijeka i dolina, kao i najviših vrhova Crne Gore.

Primorske planine Orjen, Lovćen i Rumija su jednako atraktavne, samim tim što se sa njih pruža nesvakidašnji pogled na Jadransko more i kontinentalni dio. Još mnoštvo planina pruža vam priliku da doživite nezaboravnu avanturu. U posjedu agencije imamo opremu za kampovanje, kao i blisku saradnju, osim sa hotelima, sa planinskim kućama i lokalnim domaćinstvima.

Posjedujemo i vozila za transfer prtljaga na bilo koju destinaciju. Organizujemo ture u trajanju od 1 do 14 dana, uz iskusne vodiče koji poznaju svaki kutak ove zemlje. Ukoliko niste sigurni na koji način da započneta Vaš odmor kao pojedinac ili grupa, kontaktirajte nas, iznesite svoje želje i interesovanja, da zajednički osmislimo nezaboravnu avanturu.

Trebaljevo

Transfer džipovima je organizovan iz Kolašina do jednog od najljepših sela u blizini – Trebaljevo, na samoj obali Tare.

Opširnije...

Manastir Ćirilovac

Organizovan je transfer džipovima do željezničke stanice u Kolašinu, odakle kreće pješačka tura to Manastira Ćirilovac.

Opširnije...

Lipovo - Ječmen Do

Transfer džipovima je organizovan od Kolašina do sela Lipovo, 12 km od Kolašina i u ponožju planine Sinjajevina (1050 mnv).

Opširnije...

NP Durmitor

Ova ponuda uključuje transfer, iznajmljivanje opreme, iskusne vodiče, obroke i piće i ulaznice za Nacionalni Park Durmitor.

Opširnije...

Bjelasica

Nakon doručka transfer iz Kolašina do Biogradskog jezera, i počinje pješačka tura od jezera do katuna Goleš (1760 mnv).

Opširnije...

Bjelasica

Od Ski centra Kolašin 1450 kreće pješačka tura do najvišeg vrha Bjelasice – Crna Glava (2139 mnv). Usput ćemo ...

Opširnije...

Pješačenje kanjonom

Otkrijte novi kanjon kroz pješačku avanturu. Netaknuta priroda. neuobičajeni krajolik, oaza mira vam stoje na raspolaganju ...

Opširnije...

Šetnja Crnom Gorom

Prepješačite sjever Crne Gore za osam dana, okušajte čari raftinga Tarom i probajte crnogorske specijalitete ...

Opširnije...


+382 67 263 138