+382 67 263 138

Turistička agencija Explorer

Istražite Crnu Goru sa nama

Skijanje

Crna Gora je sve više prepoznata u svijetu kao zimska turistička destinacija. U planinskom dijelu postoji više ski centara od kojih su najpoznatiji Ski centar Kolašin 1450 i Ski centar Savin Kuk na Žabljaku.

Agencija ima dvije skijašnice u Kolašinu, u hotelima Bianca 4* i Lipka 4*. U ovim skijašnicama možete iznajmiti kvalitetnu opremu po Vašoj mjeri, uz opremu možemo organizovati i transfer od hotela do skijališta. Ski ture organizujemo u trajanju od 2 do 7 dana, uz mogućnost produženja. U ski aranžmane uključena je oprema, ski pass, transferi i smještaj.

Ukoliko niste sigurni na koji način da započnete Vaš odmor kao pojedinac ili grupa, kontaktirajte nas, iznesite svoje želje i interesovanja, da zajednički osmislimo nezaboravnu avanturu.

Potkategorije

"Kolašin 1450 Ski Resort" ja na 1450 metara nadmorske visine, svega 15 minuta od Kolašina. Smješten u ekološki najočuvanijoj regiji jugoistočne Evrope. Poznatoj po velikim količinama sniježnih padavina zimi i velikom broju sunčanih dana ljeti. Predstavlja idealno mesto za odmor u bilo kom periodu godine.

U ponudi "Kolašin 1450 Ski Resorta" su mnogobrojne skijaške staze održavane po najvišim standardima, savremeni ski-liftovi, žičare sa kojih pogled puca na veličanstvene padine Bjelasice, etno-brvnare, kafei i restorani za uživanje u gurmanlucima crnogorske kuhinje.

Skijalište raspolaže sa 1 šestosijedom, 1 dvosjedom i 2 sidra, a dužina staza je oko 20 km. Radno vrijeme žičara je od 9,30h do 16h. Iskusni instruktori s međunarodnim licencama i planinski vodiči će vas uputiti u sve tajne zadivljujućih i magično privlačnih pejsaža, a na vama je samo da odaberete stazu koja najviše odgovara.

Kolasin Ski Resort map

Pratitte nas na Facebooku Mi smo i na tviteru Our Google page

Nepunih pet kilometara od centra Žabljaka je Ski centar Savin kuk, na padinama istoimenog planinskog vrha. Najviša kota je na 2010 mnv, visinska razlika je 700 m. Sportsko-turistički kompleks raspolaže sa dvije dvosjedne žičare, tri ski-lifta od kojih je jedan opremljen reflektorima za noćno skijanje, kao i bebi ski liftom. Ukupna dužina staza ski centra Savin kuk je 3.500 metara. U okviru Centra je "Ski škola", rentiranje i servis ski opreme a moguće je i noćno skijanje.

Sski centar Savin kuk

Pratitte nas na Facebooku Mi smo i na tviteru Our Google page

U našoj ponudi je i turno skijanje, jedan od načina da provedete svoj odmor na neuobičajen način. Predlazemo onima koji očekuju nešto veće izazove, a da ujedno osjetite istinske čari naših planina. Naši vodiči će učiniti da se u toku ove avanture sjajno zabavite i da opušteno uživate u skijanju, jer će vas oni voditi na najatraktivnije lokacije, a ujedno će se pobrinuti i za vašu bezbjednost. Kao najatraktivnije lokacije za turno skijanje, predlažemo planine u okolini Kolašina: Bjelasicu i Sinjajevinu.

  • turno_ski01
  • turno_ski02
  • turno_ski03
  • turno_ski04
  • turno_ski05
  • turno_ski06
  • turno_ski07
  • turno_ski08

Pratitte nas na Facebooku Mi smo i na tviteru Our Google page


+382 67 263 138