+382 67 263 138

Turistička agencija Explorer

Istražite Crnu Goru sa nama

Ako putujete u Crnu Goru samostalno, porodično ili u grupi nudimo najbolji odmor u Evropi i svijetu. Cijele godine fantastične aktivnosti i nezaboravan boravak u Crnoj Gori, maloj evropskoj državi, bogate tradicije i istorije, jedinstvenoj po prirodi i kulturi. Različitosti na malom prostoru. Geografski položaj i povoljna klima su raj za turiste. Uživajte u tradicionalnoj kontinentalnoj kuhinji uz gurmanluke od mesa u planini danju, a već iste večeri kraj Jadranskog mora probajte specijalitete mediteranske kuhinje, jedne od najpopularnijih u svijetu.

Ljeto ili zima u Crnoj Gori

Nudimo rafting, džip safari, kanjoning, quad/ATV safari, jahanje, pješačenje, biciklizam, paraglajding, pecanje, kajaking, kampovanje, ekskurzije, ture helikopterima, speleologija, penjanje po stijenama, lov, eko turizam, krstarenje, planinarenje, avanturističke parkove. Zimi preporučujemo vožnju motornim sankama, šetnju krpljama, rafting, džip safari, skijanje (alpsko, nordijsko, langlauf, free ride...), jahanje, alpinizam.

Pouzdan domaćin i saradnik

Nudimo specijalan turizam, inovativne i nesvakidašnje aktivnosti. Eksperti za team buiding, a bavimo se i destinacijskim menadžmentom za klijente posebnih interesivanja: botanika, speleologija, arhitektura, boravak u prirodi u predsezoni i postsezoni. Ako druge Turističke agencije žele ponuditi nešto novo i neponovljivo Turistička agencija Explorer je otvorena za saradnju.

Ljetnji programi


+382 67 263 138